Erdoğan’dan, kongrede Berat Albayrak’a övgü dolu sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir kongresinde yaptığı açıklamalarda Berat Albayrak’tan övgü dolu sözlerle bahsetti.

SİYASET 22.02.2021, 16:29 23.02.2021, 13:46
Erdoğan’dan, kongrede Berat Albayrak’a övgü dolu sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir İl Kongresi’nde kameraların karşısına geçti.

Erdoğan burada partililere seslendi. CHP tarafından Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak’a yönelik sarf edilen sözlere ilişkin bir genel bir cevap verdi.

Berat Albayrak’ın üzerinden ailesinin ve şahsının hedef alındığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, artık bu saldırılara bir yanıt verme zamanının geldiğini söyleyerek konuşmalarına başladı.

“Bu iş artık siyaset boyutunu aştı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Son dönemlerde CHP ve şürekası, Hazine ve Maliye eski Bakanım Berat Albayrak’ı ve onun nezdinle bütün ailemi hedef alan bir kampanya yürütmeye çalışıyor. Ülkemizin ve milletimizin hayrına en ufak bir duruşları ve sözleri olmayan CHP’li yöneticilerin hezeyanlarıyla uğraşmayı zul addettiğimiz için görmezden geldik.

Bu iş artık siyaset boyutun aşarak temel hak ve özgürlüklerle ailemize saldırı konumuna varınca ağızlarının payını vermek bize vacip oldu.

"Berat Bey enerji ve ekonomide birçok önemli başarıya imza attı"

Önce enerji sonra ise ekonomide Berat Bey çok önemli başarılara imza attı. Berat Bey’in en büyük talihsizliği damat sıfatının başarısının önüne geçirilmesi olmasıdır.

Herhangi bir siyasetçi olarak görev alsaydı Berat Bey, kendisine dair değerlendirmeler çok daha objektif bir şekilde olabilirdi.

Birçok kazanımda Berat Bey’in imzası bulunuyor, bunu başardığından dolayı kudurup çıldırıyorlar

Karadeniz’de doğalgaz keşfini gerçekleştiren, sondaj gemilerimizin alınmasından madenciliğe dek ülkemizin birçok kazanımında Berat Bey’in imzası bulunuyor. Bunu başardığından dolayı kudurup çıldırıyorlar. Şimdi bizim 5 gemimiz var, 6’ıncısı da geliyor.”

Yorumlar (0)