Erdoğan’dan Kanal İstanbul mesajı: Ülkemize kazandıracağız

İstanbul için çalışmaların devam edeceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kanal İstanbul projesini er ya da geç ülkemize kazandıracağız” dedi.

SİYASET 22.01.2023, 17:30
Erdoğan’dan Kanal İstanbul mesajı: Ülkemize kazandıracağız

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açılışında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada Kanal İstanbul projesine değindi. Projenin er ya da geç Türkiye’ye kazandırılacağına işaret eden Erdoğan, “İstanbul için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir ay süresince ücretsiz

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosunun açılışı sırasında metronun ücreti ile ilgili konuşan Erdoğan, “Bir ay süresince Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet verecektir” ifadesinde bulundu.

“Er ya da geç”

Kanal İstanbul projesi ile İstanbul’a büyük bir yenilik getirileceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadelerde bulundu: "İstanbul adına aşkla çalışmayı sürdüreceğiz. Kanal İstanbul projesi ile beraber kentimize yeni bir soluk getireceğiz. Boğazı açarak hem İstanbul’un marka değerini arttıracağız hem de Boğaz'ın yükünü azaltacağız. Kanal İstanbul'u er ya da geç Türkiye’ye kazandırma konusunda kararlıyız. 1994 senesinden bu zamana kadar faaliyetlerimizi engellemek isteyenlere hiçbir zaman kulak asmadık asmayacağız.”

Yorumlar (0)