Erdoğan’dan Akşener’e uyuşturucu yanıtı

Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ülkemizde uyuşturucu satışının arttığı iddialarına sert bir dille tepki göstererek, "Önce haddi bileceksin. Bizim uyuşturucuyla mücadelemizi inkar etmeyeceksin. Bizim kitabımızda uyuşturucuya asla ama asla yer yok. " dedi.

SİYASET 06.08.2022, 20:13 08.08.2022, 09:12
Erdoğan’dan Akşener’e uyuşturucu yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen 'TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne iştirak etti.


"Bütün yatırımların merkezinde Kocaeli var"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Kocaeli'nin millete ve ülkeye hizmet mücadelesinde hep yanında olduk. Bu kenti büyütmek, geliştirmek, kalkındırmak için elimizden gelen her türlü desteği verdik ve veriyoruz.  

17 Ağustos 1999'da burada büyük bir deprem oldu. AK Parti döneminde hem depremin yaralarını ortadan kaldırmak hem de daha huzurlu ve güvenli yerleşim yerleri yapmak için bütün olanaklarımızı seferber ettik. Yerle bir olan bu kenti tekrar ayağa kaldırdık. Bugün bu şehir, ticaretiyle, sanayisiyle, üretimiyle Türkiye'ye en büyük katkıyı veren kentlerimizden biri. 

Marmara'nın etrafını çevreleyen köprülerle, yollarla, havaalanlarıyla, limanlarla, toplu konutlarla, teknoloji ve sanayi bölgeleriyle Türkiye'nin geleceği burada şekillendi. Kocaeli, bütün bu yatırımların merkezinde yer alıyor. İstihdam ve üretimde destan üstüne destan yazıyor. Ticaret ve sanayinin yanında denizi ve yeşiliyle turizm için de önemli bir kent. Kocaeli'ni güzelliklerini ve imkanlarını say say bitiremiyoruz. 

"Önce haddi bileceksin..."

Malum bir ana muhalefet ve bir de yavru muhalefet var. Yavru muhalefetten bir tanesi de Kocaeli vekili. Geçenlerde bir konuşma yaptı. 20 senelik AK Parti iktidarında uyuşturucuyla yeteri kadar mücadele etmediğimizi öne sürdü. Bizim iktidarımızda ne kuru ne de sulu uyuşturucuya asla yer yoktur. Sen beni bu noktada çok iyi bilirsin. Nasıl oluyor da bunu konuşuyorsun? Her türlü uyuşturucu maddeyle mücadele ettik, ediyoruz ve edeceğiz. Sen ilk önce muhalefetin içinde bu uyuşturucuları alanları bir düşün. Sen kimlerle yola çıktığının farkında mısın? Önce haddi bileceksin. Bizim uyuşturucuyla mücadelemizi inkar etmeyeceksin. Bizim kitabımızda uyuşturucuya asla ama asla yer yok. 

Her kafadan bir ses çıkan bu curcuna masası, bir değil birkaç aday çıkartacak gibi görünüyor."

Yorumlar (0)