Erdoğan ve beraberindeki heyet Anıtkabir'de!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet Anıtkabir'de.

SİYASET 30.08.2020, 11:28 30.08.2020, 14:42
Erdoğan ve beraberindeki heyet Anıtkabir'de!

Büyük Zafer 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'e geldi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdarğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bakanların da bulunduğu ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anıtkabir'deki defteri imzaladıktan sonra Külliye’de tebrikleri kabul edecek. Resmî tören sonrası Anıtkabir ziyarete açılacak.

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı olan 2023'e ekonomik, askerî, siyasi ve diplomatik bakımdan daha güçlü, daha bağımsız, daha müreffeh bir ülke olarak girmekte kararlı olunduğunu belirterek, farklı sahalarda elde edilen kritik başarıların, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini koruma konusundaki iradenin en net göstergesi olduğuna vurgu yaptı.

Türkiye'nin bilhassa Doğu Akdeniz'de, tehdit, yıldırma ve şantaj diline ve girişimlerine boyun eğmeyeceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uluslararası hukuktan ve ikili anlaşmalardan kaynaklanan haklarını savunmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının Anıtkabir ziyareti öncesi hazırlıklar ise objektiflere böyle yansıdı:

Yorumlar (0)