Erdoğan Telegram ve BİP'ten mesaisini paylaştı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BİP ve Telegram uygulamalarından takipçilerine "güzel bir gün geçirmeleri" dileğinde bulunarak bugünkü mesaisini paylaştı.

SİYASET 26.01.2021, 09:39 26.01.2021, 12:30
Erdoğan Telegram ve BİP'ten mesaisini paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya ve ikili mesajlaşma uygulamaları olan Telegram ve BİP'ten bugünkü mesaisini paylaştı ve bugünki programlarına "milletin evi" olarak tanımladığı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 328 bin takipçisi olan Telegram (t.me/RTErdogan) ve 141 bin takipçisi olan BİP (bip/rterdogan) uygulamalarındaki kanallarından mesaisine ilişkin paylaşımda bulundu.

Mesajına, "Günaydın kıymetli kardeşim" selamlamasıyla başlayan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da olduğunu belirterek, "Milletin Evi" olarak nitelendirdiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 13.30 itibarıyla şehit ve gazi yakınları, gaziler, devlet korumasında yetişen gençler ve engellilerden mütevellit 3603 vatandaşla bir araya geleceğini ve bu vatandaşların çeşitli kamu kuruluşlarına atamalarının gerçekleştirileceğini söyledi.

Erdoğan, atamaların her bir hak sahibine hayırlar getirmesi duasında bulundu ve Allah'tan muvaffakiyetler diledi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki bu buluşma ve atama töreni sonrası saat 15.00'te AK Parti Genel Merkezi'ne geçecek olan Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi MYK toplantısını yapacaklarını kaydederek, "yola devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Erdoğan mesajının sonunda tüm vatandaşlarına saygılarımı ve sevgilerini sunduğunu ifade ederek, "Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum." dedi.

Yorumlar (0)