Erdoğan Telegram'dan "mesaisini" paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telegram hesabından bugünkü mesaisine dair bilgi verdi. Erdoğan'ın "t.me/RTErdogan" olan onaylı Telegram hesabını takip edenler, Cumhurbaşkanı'nın günlük paylaşımlarını görebiliyor.

SİYASET 15.01.2021, 09:32 16.01.2021, 10:04
Erdoğan Telegram'dan "mesaisini" paylaştı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya ve anlık kişisel mesajlaşma uygulaması Telegram'daki "t.me/RTErdogan" üzerinden bugünkü mesaisini paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Telegram'daki "t.me/RTErdogan" onaylı hesabını takip edenler saat tam 09.00'da "Hayırlı sabahlar kıymetli kardeşim." ifadesiyle başlayahn mesajı gördü.

Cenab-ı Allah'tan haftanın son iş gününde herkes için sağlık, bereket ve huzur dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün İstanbul'da çalışacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 14.00'te Dolmabahçe Sarayı'nda olacak. Erdoğan restorasyon sonrası Millî Saraylar Resim Müzesi'nin açılışını yapacak.

Saat 15.00'te Dolmabahçe Ofisimizde bulunacak olan Türkiye Cumhurbaşkanı, DEİK Yönetim Kurulu ile buluşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkese şimdiden hayırlı hafta sonları temenni ederek, hafta sonu Covid-19 önlemlerine uyulmasını, "TMM" olarak ifade edilen temizlik, mesafe ve maske ilkelerine riayet edilmesini rica ederek, virüs belasından kurtulma mücadelesinde yanlarında olan tüm halka teşekkürlerini ilettiğini bildirdi ve mesajını "Kalın sağlıcakla." diyerek sonlandırdı.

Erdoğan dün de aşı olduktan sonra kısa bir mesaj paylaşmış ve "Aşı oldum ben" demişti.

Hem anlık kişisel mesajlaşma platformu hem de sosyal medya platformu olan Telegram'daki mesajına, aşı olurken çekilen fotoğrafları da eklemişti.

Yorumlar (0)