Erdoğan: Sokağa çıkamaz hale gelecekler

Çanakkale'nin Biga ilçesinde konuşan Erdoğan, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine küfretmesini eleştirdi. Cumhurbaşkanı, "Milletimiz, şehitlerine ve ailesine küfretmeyi olgunlukla karşılayanlara sandıkta hesap soracak. Sokağa çıkamayacak duruma gelecekler." dedi.

SİYASET 13.11.2021, 18:32
Erdoğan: Sokağa çıkamaz hale gelecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biga'daki Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde bir konuşma gerçekleştirdi.


"Sizden hiçbir şey olmaz"

Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

"Bu halka pranga vuracaklarını zannedenlere, kendilerini en kuvvetli hissettikleri zamanda rezil eden kahramanların soyunun bitmeyeceğini göstermeye devam edeceğiz. Sürekli olarak erken seçimden bahsediyorlar, sizden hiçbir şey olmaz. Erişemediğiniz üzüme 'koruk' diyorsunuz.

"Bunların hepsi PKK yandaşı"

Bu zihniyet yalnızca yatırım düşmanı değil, aynı zamanda milletin ve ülkenin düşmanıdır. HDP, İP, CHP toplu bir şekilde PKK terör örgütünün yandaşlarıdır. Bunlar PKK ile yol yürüyor. Biz ise Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile yolumuza devam ediyoruz. Türkiye'yi ve Türk milletini sevenlerle birlikteyiz.

"Büyük çaba gösteriyorlar"

Yerli ve yabancı bütün yatırımcılara tehditler savurarak Türkiye'nin kalkınmasını önlemek için için canhıraş bir şekilde çaba içindeler. Türkiye'ye yaptıkları ihanetin karşılığını yabancı güçlerin sırtlarını sıvazlaması ile alanlardan bunun hesabını sandıkta milletimiz soracaktır.

"Milletimizin menfaatlerini de düşüneceğiz"

Karadeniz'de keşfettiğimiz doğal gazı halkımızın hizmetine sunacağız. Doğal gaz yeryüzüne çıktığı an itibarıyla milletimizin menfaatini de göz önünde bulunduracağız.

"Sokağa çıkamayacaklar"

Milletimiz, şehitlerine ve ailesine küfretmeyi olgunlukla karşılayanlara sandıkta hesap soracak. Sokağa çıkamayacak duruma gelecekler. Şehitlerimizi hedef alan bu saygısızlığı gerçekleştirenin dokunulmazlığını kaldırmak için TBMM'ye fezleke gönderdik. Türkiye'ye saldıranlara ifade ediyorum ki önünüze gelen herkese sataşmaktansa bize sataşın. Tabii gücünüz yetiyorsa. Siyaset Türkiye'nin ve Türk milletinin menfaatlerinin önünü küfürle, yabancı güçlere şikayetle, tehditle kesmek değildir. Türkiye'nin ve Türk halkının yararına proje üretmektir. Şehit ailesine küfür edenlerin PKK'nın takdirine layık olanlar karşısında sesleri çıkmıyorsa ortada gafleti aşan bir problem ya da kirli bir pazarlık vardır. Gazi'nin Balkanlar'da, Suriye'de, Libya'daki izlerini yok sayıp bugün bu mücadeleyi sürdürenleri itham eden kişilerden Atatürkçü olamaz."







Yorumlar (0)