Erdoğan: Sen kimin ve neyin militanısın?

Bu milletin askerine, polisine, hakimine, öğretmenine, çiftçisine laf edenlerin kimin ve neyin militanı olduğunu soran Erdoğan, CHP'nin ilk olarak kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) değerli komutanlarını hedef aldığını anımsatarak, şimdi de uzman çavuşların ve astsubayları hedef aldığını, CHP'nin muvazeneyi iyice yitirdiğini söyledi.

SİYASET 21.01.2021, 13:58 22.01.2021, 09:37
Erdoğan: Sen kimin ve neyin militanısın?

Türkiye Cumhurbaşkanı, Adalet ve Kalkınba Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin  Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na İstanbul’daki Vahdettin Köşkü'nden video konferans yoluyla katıldı.

42 il kongresinin tamamlandığını, haftaya 10 il kongresinin daha yapılacağını şubat sonunda il kongrelerinin tamamlanmış olacağını belirten Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ve dünyanın kritik süreçten geçtiğini ve 2023 seçimlerinin kritik önem arz ettiğini, Cumhur İttifakı ile birlikte hem TBMM'de hem Cumhurbaşkanlığı'nda zafer kazanacaklarını ifade etti.

2023 seçimlerine güçlü teşkilatlarla, güçlü vizyon ve güçlü çalışmayla hazırlanacaklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin sadece bir amblem, bir isim ve binadan mütevellit parti olmadığını, AK Parti(nin millet tarafından kurulduğunu, AK Parti'nin sosyal, ekonomik ya da siyasi kariyer kurumu değil bir hizmet ocağı olduğunu vurguladı.

CHP'deki tecavüz olayları

CHP'deki tecavüz ve taciz olaylarının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen CHP cenahının 3 maymunu oynamaya devam ettiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu milletin askerine, polisine, hakimine, öğretmenine, çiftçisine laf edenlerin kimin ve neyin militanı olduğunu sordu. Erdoğan, CHP'nin ilk olarak kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) değerli komutanlarını hedef aldığını anımsatan Erdoğan, şimdi de uzman çavuşların ve astsubayların hedef aldığına göre CHP'nin muvazeneyi iyice yitirdiğini dile getirdi.

2021 çok daha büyük atılım yılı olacak 

"Güçlü ve büyük Türkiye" inşası tamamlanıncaya kadar durmayacaklarının alını çizen Erdoğan, 202 yılını pandeminin gölgesinde geçmiş olmasına karşın bütçe uygulamalarında ve yatırımlarda hayli iyi sonuçlar elde edildiğini söyledi.

2021 senesinde çok daha güçlü ve büyük atılım gerçekleştirmeye kararlı olduklarını ifade eden Erdoğan, savunma sanayisinden temel hizmet altyapılarına kadar her alanda hedefleri hayata geçirecek düzeye geldiklerine inandığını kaydetti.

Ellerindeki bütün kozları sahaya sürdüler!

AK Parti hükümetinin son 18 senede inşa ettiği siyasi mimari ve kurduğu güçlü altyapı sayesinde Türkiye'yi yeni dünya düzeninde hak ettiği konuma getireceklerini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, son bir çaba ve gayret ile Türkiye'yi oyunun dışına atmak, Türkiye'yi rayından çıkarmak, Türkiye'yi hedeflerinden koparmak isteyenlerin ellerinde bulunan tüm kozları sahaya sürdüklerini, buna rağmen dostların sevgisini, desteğini ve muhabbetini de güçlü bir biçimde yanlarında hissettiklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)