Erdoğan: Seçimlerdeki kayıplarımızın nedeni beceriksizliğimiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerde yaşadıkları kayıpların nedeninin "rakiplerinin yeteneği" değil, "kendi beceriksizlikleri" olduğunu söyledi. 

SİYASET 01.07.2020, 13:00
Erdoğan: Seçimlerdeki kayıplarımızın nedeni beceriksizliğimiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan son seçim konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin önünü kimsenin kapatamayacağına dikkat çekerek, son seçimde kaybettiklerinin sorumlusunun kendileri olduğunu ifade etti.

Erdoğan, seçimlerde yaşadıkları kayıpların nedeninin "rakiplerinin yeteneği" değil, "kendi beceriksizlikleri" olduğunu söyledi.

2023 senesine değin istedikleri kadar çalışabilecekleri bir zamanın bulunduğuna dikkat çeken Erdoğan, bu süreci iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. 

"Şehitlerin kanı yerde bırakılmıyor"

Erdoğan, ayrıca kanlı terör örgütü PKK'ya ağır bir darbe indirdiklerini, şehitlerin kanlarının yerde bırakılmadığını ve Irak sınırında üs olarak kullanılan yerlerin terör örgütlerinden temizlendiğini kaydetti. 

Doğu Akdeniz ve Libya'da da aynı mücadelenin verildiğini vurgulayan Erdoğan, doğru olanı yapmayı sürdüreceklerini söyledi. 

"Kongrelere devam edeceğiz"

Erdoğan, parti politikalarını meydana getirirken fikirleri serbestçe ele aldıklarını ve alınan her kararda 83 milyon kişinin sorumluluğunu üzerlerinde hissettiklerini aktardı. 

Ağustos ayının sonuyla birlikte kongreleri sürdüreceklerini belirten Erdoğan, Ekim ayının sonunda ilçe kongrelerini bitireceklerini, daha sonra da il kongrelerine başlayacaklarını belirtti. 

Erdoğan, her sene bir milyon yeni üye kazanmayı hedeflediklerini kaydederek, gençlik kollarından iyi bir çalışma beklediğini ekledi. 

Yorumlar (0)