Erdoğan Sakarya'da gençlerle buluştu

Erdoğan, "Bir süredir 'Türkiye bir sanatçı, mühendis, doktor kaybetti, falanca ülke kazandı.' gibi hezeyanlarla gençlerimize bir umutsuzluk pompalamaya çalışıyorlar." dedi.

SİYASET 24.09.2022, 22:03 26.09.2022, 09:57
Erdoğan Sakarya'da gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 'İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a Gençlik Buluşması'nda konuşma yaptı.

"Yeni bir kampanya başlatıyoruz"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"Gençler diyor ki 'Dört senedir seçim görmediğimiz için deliriyoruz.' Sekiz ay sonra siz birilerini deli edeceksiniz. Salonlara sığmayan bu eşsiz coşkunuz için teşekkür ediyorum. 

Son 1,5 senedir Türkiye'nin dört bir köşesinde gençlerle buluştuk. 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerimizle birlikteyiz. AK Parti tarafından yürütülecek olan yeni bir kampanya başlatıyoruz. Adını da 'İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a' olarak belirledik. Bu kampanyanın başlangıç yeri de işte bu salondur. Çok büyük bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Ulaşmadığımız tek bir genç dahi kalmayacak. 

2023 seçimlerinde altı milyon gencimiz ilk kez sandığa gidecek. Vereceğiniz oyna kendi geleceğinizi kendiniz belirleyeceksiniz. 

"Her şeyi deneyecekler"

Umutlarınızı istismar etmek için her şeyi yapacaklar. Gençleri çantada keklik olarak görenlere en iyi yanıtı sizler vereceksiniz. Hiç kimsenin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Bu benim için de geçerli. Benim karşımda da hürriyetinizden asla taviz vermeyin. Ülkemizin geleceğini irfanı, vicdanı, fikri hür gençlere emanet edeceğiz. 

Bir süredir 'Türkiye bir sanatçı, mühendis, doktor kaybetti, falanca ülke kazandı.' gibi hezeyanlarla gençlerimize bir umutsuzluk pompalamaya çalışıyorlar.

"Gençlere hep güvendik"

2002 seçimlerinde 10 milyon oy almıştık. Oyumuzu yüzde 150 artırdık. Bunu tabii ki siz değerli gençlere borçluyuz. CHP gençlere hiç güvenmiyordu. 'TBMM'yi çocuk çocuğa mı bırakacağız?' diyorlardı. Biz sizlere hep güvendik. Dokuz sene evvelki Gezi olaylarında gençlerle bağımızın koptuğunu düşünmüşlerdi. Bir yıl sonra en yüksek oyumuzu aldık. 

Hiç kimseyi yargılamayacağız, davamızı bütün gençlere anlatacağız. Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı sizlerin arasından çıkacak olan bir gencimize devredene değin durmadan çalışacağız."

Yorumlar (0)