Erdoğan: Ölen öldüren biz, kazanan başkası!

Partisinin Şırnak İl Kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ölen ve öldürenin bu toprakların insanı olduğunu ancak kazananın başka coğrafyadakilerin olduğunu söyledi.

SİYASET 18.10.2020, 15:39
Erdoğan: Ölen öldüren biz, kazanan başkası!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şırnak 7. Olağan İl Kongresi'ne ve Toplu Açılış Töreni'ne katılmak amacıyla Şırnak'a geldi.

Partisinin İl Kongresi'nde konuşan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehirlere giderek milletle kucaklaşmadan "gönül siyaseti" yaptığını ileri sürenlerin, sufleyi milletten değil başka yerlerden aldığını belirtti.

Hiçbir siyasi ve ideolojik düşüncenin, sosyal, kültürel ve ekonomik mülahazanın birlik, beraberlik ve kardeşlikten daha önemli ve daha hayati olmadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her kim milleti bölme, Türkiye'yi parçalama, devleti yıkma amaçlı eylem, söylem ve tutum içinde olursa "en büyük düşman" olduğunun bilinmesini istedi.

"Canı yanan, kanı dökülen, evlat acısı çeken biziz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ancak kazananın hep başkaları olduğunu belirterek, "Böyle bir çarpıklığa nasıl göz yumabiliriz?" diye sordu.

Dağda gezen teröristin de, şehirde sırtını terör örgütlerine yaslayan siyasetçilerin de, medyada aydınım diye kalem sallayanın da ne Türkiye için ne de Şırnak için hayalinin bulunduğunu ifade eden Recep Tayyip Erdoğan, hepsinin de iplerinin bir yerlere bağlı olduğunu, nereye çekilirse oraya gittiklerini söyledi.

Ölen ve öldürenin bu toprakların insanları olduğunu hatırlatan Erdoğan, kazananlar başka coğrafyadan çıkması durumunda oturup düşünülmesi gerektiğini dile getirdi.

Sakarya gaz sahasında bulunan Tuna-1 kuyusunda keşfedilen toplam 405 milyar metreküp hacmindeki doğal gazın Türkiye'nin ihtiyacını senelerce karşılayacak büyüklükte olduğunu bildiren Erdoğan, artık Türkiye'nin başkalarının ittiği tarafa değil kendi hedeflerinin peşinde yürüdüğünün altını çizdi.

Yorumlar (0)