Erdoğan meşhur açıklamasını paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmiş yıllarda yaptığı ve sıkça sosyal medyada Avrupa'ya cevap olarak kullanılan videosunu paylaştı.

SİYASET 11.09.2020, 09:32

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıllar önce yaptığı "Biz size büyük geliriz, bizi yiyemezsiniz." videosunu yorumsuz olarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medya hesaplarında yıllar önce yaptığı ve sosyal medyada da sıkça kullanılan bir açıklamasına ait görüntüleri paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yorumsuz olarak kullandığı video ile Fransa başta olmak üzere, Doğu Akdeniz üzerinden Türkiye'ye karşı yürütülmek istenen operasyona anlamlı bir cevap verdi.

Hazırlanın bir kurt sofrası bulunduğunu, o kurt sofrasında Türkiye'nin yenmek istendiğini ancak Türkiye'nin herkese büyük geleceğini ve kimsenin Türkiye'yi yiyemeyeceğini söylediği ifadelerin yer aldığı video, binlerce beğeni aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanlısı, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Yunanistan karşıtı çok sayıda etiketle dün on binlerce paylaşım yapılmış, paylaşımlarda söz konusu video da çok sık kullanılmıştı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Türkiye ve Türk milleti ile sorunlarının olmadığını ancak Recep Tayyip Erdoğan ile sorunlarının olduğunu, Türk milletinin daha iyi bir lideri hak ettiğini belirterek "Erdoğansız bir Türkiye" imasına karşı dün yüz binlerce tweet atılmış ve Türk milletinin Erdoğan'ın yanında olduğu vurgulanmıştı.

Yorumlar (0)