Erdoğan: Kifayetsiz muhteris düzelmez!

AK Parti Genel Merkezi'nde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını yaptı.

SİYASET 17.09.2020, 12:29
Erdoğan: Kifayetsiz muhteris düzelmez!

Videokonferans yöntemiyle partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında hitap eden Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, unvanların değişebileceğini ancak ülkesine ve milletine hizmet yarışının bitmeyeceğini, hak dava yolunda verilen bir mücadelenin seçime kadar değil mezara kadar süreceğini belirterek, Avrupa ve Amerika'da demokrasi ve ekonomi bütünüyle yerle bir olsa bile Türk milletini her alanda kalkındırmayı sürdüreceklerini söyledi.

Erdoğan ak parti videokonferans

Türkiye ile birlikte tüm dost ve kardeş ülkeler için aynı mücadeleyi vermekte kararlı olduklarını belirterek bu anlayışın adını "Türkiye modeli" olarak tanımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgesel gelişmelerle ilgili olarak, milletin desteği ile Türkiye için iyisi, hayırlısı ve doğrusu ne ise onu yapmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Erdoğan ak parti videokonferans

Fransa'nın tutumu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron için "kifayetsiz muhteris" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bir an herşeyden vazgeçtiğini düşünülse, Macron'un yol açtığı savrulmalardan kurtulup sağduyulu siyasete yönlenmeyeceğini vurguladı.

Erdoğan ak parti videokonferans

Türkiye'nin eksik bıraktığı, geri çekildiği her alanın yalan, yanlış ve fitne odaklarınca doldurulmasının kaçınılmaz olduğunu belirten Recep Tayyip Erdoğan, hiçbir alanı boş bırakmamak için gece gündüz milletle dayanışma içinde olacaklarını dile getirdi.

Erdoğan ak parti videokonferans

Türkiye'nin sorularına samimi ve gerçekçi bir şekilde "evet" cevabı verilebilmesi durumunda hükümet olarak kendilerinin de izlediği politikayı gözden geçirmeyi vacip göreceklerini söyleyen Erdoğan, küçük bir kesim dışında bu sorulara aklı başında olup "evet" cevabı verebilecek kimseyi görmediğini, duymadığını ve tanımadığını kaydetti.

Erdoğan ak parti videokonferans

Erdoğan rabia işareti

Yorumlar (0)