"Erdoğan kaybettiğini biliyor, çatışma yaratma peşinde"

Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomideki son gelişmelere dair, “Ekonomik model falan yok. Erdoğan kaybettiğini çok biliyor ve çatışma ortamı yaratma peşinde, halkı provoke etme peşinde.” dedi.

SİYASET 20.12.2021, 19:03
"Erdoğan kaybettiğini biliyor, çatışma yaratma peşinde"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden ekonomiye ilişkin paylaşımlar yaptı.

"Faizleri sıfıra indirsin"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert bir dille tepki gösteren CHP Genel Başkanı, “Nas ve dini gereklilik açıklamaları Erdoğan'ın gerçek nedenlerini yansıtmıyor. Bunu herkes çok iyi biliyor. Yoksa buyursun bütün faizleri sıfıra indirsin." sözlerini sarf etti.

"Ekonomik model diye bir şey yok"

“Acı olan şey şu ki bütün bu kötülüğün, bile isteye gerçekleştirildiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Ekonomik model falan da yok.” diye konuşan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Geriye yalnızca bir ihtimal kalıyor. Erdoğan kaybettiğini çok iyi biliyor ve çatışma ortamı yaratma peşinde, halkı provoke etme peşinde... Tüm bunların sonu, insanların açlıkla sınanması, rafların boşalmasıdır.

"Bunu destekleyenleri de bir köşeye yazacak..."

Bir defa daha yineliyorum. Bu gözü dönmüş bir deliliktir, organize kötülüktür. Hiç kimse sessiz kalmamalı, herkes nerede durduğunu belirtmeli. Çünkü tarih, bu aymazlığı destekleyenleri de bir köşeye yazacak."

Yorumlar (0)