Erdoğan'ın bugünkü mesaisi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BİP ve Telegram uygulamalarından takipçilerine hayırlı sabahlar dileyerek bugünkü mesaisini açıkladı.

SİYASET 18.01.2021, 09:51 18.01.2021, 15:10
Erdoğan'ın bugünkü mesaisi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya ve ikili mesajlaşma uygulamaları BİP ve Telegram'dan bugünkü mesaisini paylaştı ve 2023 yılına doğru gidilen yolda Adalet ve Kalkınma Partisi'ni daha da güçlü duruma getireceklerini vurguladı.

Erdoğan, 328 bin takipçisi olan Telegram (t.me/RTErdogan) ve 141 bin takipçisi olan BİP (bip/rterdogan) uygulamalarındaki kanallarından mesaisine ilişkin paylaşımda bulundu.

Mesajına "Sevgili kardeşim, hayırlı sabahlar." diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni haftaya kongre mesaisi ile devam ettiğini, öğleden sonra yaklaşık saat 14.00'te, AK Parti'nin Adıyaman, Aydın, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Kilis, Manisa, Mardin ve Muş kongrelerine video konferans marifetiyle canlı olarak bağlanacağını ve bir konuşma yapacağını açıkladı.

Hamt ederek AK Parti il kongrelerinin güzel ve coşkulu geçtiğini vurgulayan Recep Tayyip Erdoğan, bu coşkunun büyük kongreye kadar sürdürüleceğini, 2023 hedefine giden yolda AK Parti'yi çok daha güçlü duruma getireceklerini kaydetti.

"Durmak yok, yola devam." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesi muhabbetle selamladığını belirterek, huzurlu, bereketli ve sağlıklı bir hafta geçirilmesini temenni etti.

Yorumlar (0)