Erdoğan gençlerle buluştu: "Buradan meydan okuyorum"

Üniversiteli gençlerle buluşmasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Bazı kişiler kuşakları harfler üzerinden etkisi altına alarak bizimle gençlerin arasını açmayı planlıyor" dedi.

SİYASET 08.01.2023, 15:19 08.01.2023, 15:32
Erdoğan gençlerle buluştu: "Buradan meydan okuyorum"

Volkswagen Arena'da ÜniAK FEST etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Gençlikle her zaman gurur duyuyoruz. Bu gençlik Türkiye Yüzyılı'nı onlara emanet edebileceğimiz kişilerden oluşuyor. Milletimizin uzunca bir süredir kurduğu hayalleri gerçeğe çevireceği gençlik budur" şeklinde konuştu.

“Üç ile çarpılsa bile bize yetişemezler”

Sosyal medya üzerinde yapılan bazı paylaşımları eleştiren Erdoğan, ''Bazıları kuşakları harfler üzerinden etiketleyerek bizimle gençlerin arasına soğukluk sokmaya çalışıyor. Bazı kişiler sosyal medyada kendilerini gaza getiriyor. Ancak biz gençler ile beraber Türkiye Yüzyılı’na doğru gidiyoruz. AK Parti'nin mevcut durumda genel üye miktarı, 11 milyon 241 olmuştur. Diğer bütün partileri üst üste koysanız ve 3 ile çarpacak olsanız bile bu rakama yetişemeyeceksiniz. AK Parti eskiden de olduğu gibi genç kesimden en fazla oyu toplayan parti olmaya devam edecek'' dedi.

“Gençlerle aramıza kimse giremez”

Seçimin zaferle taçlandırılması gerektiğini dile getiren Erdoğan, ''Buradan ben meydan okuyorum. Gençler ile aramıza şu ana kadar kimseyi almadık, bundan sonra da bunun yaşanmasına asla izin vermeyeceğiz. Gençlerimizin yaşadığı her sorunu çözüyoruz. İstismar alanları ellerinden gidenlerin kızgınlığı bizim için şeref payesidir. Hedeflerimizin her bir noktasında gençlerimiz ile beraber yürüdük. 2023 seçimlerini de aynı şekilde zaferle kutlamamız gerek'' şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)