Erdoğan gençlere seslendi: Tek istediğim devlete güvenmenizdir

"Türkiye Yüzyılı" vizyonunu gençlerle beraber inşa edeceklerine işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu süre zarfında sizlerden bir beklentim var. Bu da devletinize güven duymanızdır. Kendinize inanmanızdır” dedi.

SİYASET 03.02.2023, 15:52
Erdoğan gençlere seslendi: Tek istediğim devlete güvenmenizdir

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tematik Kış Kampları Kapanış Programı'na bir video mesaj yollayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 kentte 15 farklı temada faaliyete sokulan kış kamplarının yedincisinin bitirildiğine vurgu yaptı. Video mesajda gençler seslenen Erdoğan, “Sizden tek isteğim devletinize güven duymanızdır” şeklinde konuştu.

“Batı’nın hapsetmelerine inat, başarılarınızı göz önüne serdiniz”

Kamp sayesinde gençlerin hem akademik açıdan gelişim hem de daha önce ziyaret etmediği kentleri dolaşma fırsatı elde ettiğini dile getiren Erdoğan, "Gençlerimiz büyük bir kardeşlik bütünü meydana getirerek dayanışmanın, birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın en güzel anlarını sizler sergilediniz. Batı'dan alınan harflere ve tanımlara onları hapsetmeye uğraşanlara inat, TEKNOFEST gençliğinin ne şekilde olması gerektiğini göz önüne serdiniz. Hepiniz bu kamp faaliyeti sırasında yeni beceriler kazanmak, yeni dostluklar sağlayarak verimli bir biçimde bir etkinlik sağladığınızı düşünüyorum” dedi.

“Omuz omuza yol aldık”

Video mesajda gençlere seslenen Erdoğan, “Son 20 sene içerisinde gençlerimizle omuz omuza yol katederek Türkiye tarihinde elde edilmiş en büyük başarıyı sağladıysak, inşallah 'Türkiye Yüzyılı' düşüncemizi yine gençlerimizle beraber oluşturacağız. Bu süre zarfında sizlerden bir beklentim var. Bu da devletinize güven duymanızdır. Kendinize inanmanızdır” ifadesinde bulundu.

Yorumlar (0)