Erdoğan duyurdu: Önümüzdeki ay hizmete açıyoruz

Erdoğan, "Şehir hastanelerimizin sayısı 19'a ulaştı. Hastane olmayan il ve ilçe kalmadı. Başkent Ankara'da önümüzdeki ay ikinci şehir hastanemizi açıyoruz." dedi.

SİYASET 15.08.2022, 21:03
Erdoğan duyurdu: Önümüzdeki ay hizmete açıyoruz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da AK Parti 21'inci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda konuştu.


"Girdiğimiz ilk seçimde yüzde 34 oy aldık"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları, şu şekilde:

"Bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için Allah'a hamdolsun. 21'inci yılımızı kutluyoruz. Halka hizmetkar olduk, beraber yürüdük. Bundan 21 sene evvel 'Bu ülkede hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak.' dedik ve kuruluşun müjdesini verdik. AK Parti ile yeni bir dönem başlamış, Türkiye uçurumun eşiğinden kurtarılmıştır. Okuduğumuz şiiri öne sürerek önümüzü kesmeye çalışanlara yanıtımızı, partimizi kurarak verdik. Girdiğimiz ilk seçimde yüzde 34 oy aldık. Her ne nedenle olursa olsun, bu kutlu çatının dışına çıkarak kendisine başka yollar çizenlere de geçmişteki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz, bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Partimizin bundan sonraki yıl dönümlerini çok daha büyük bir coşkuyla kutlayacağız.

"2023 seçiminde patlama yapacağız"

İşte AK Parti gençliği burada. Ben de bu gençlikle gurur duyuyorum. Çok çalışacağız, çok çaba sarf edeceğiz, 2023 seçiminde patlama yapacağız. Gençler, omuzlarınızda büyük bir yük taşıyorsunuz. 85 milyonun değil, gönül coğrafyamızdaki milyonların, hayırlı çocuklar yetiştiren anaların, emekçilerin, kamu personellerinin, çiftçilerin, polisin, askerin, girişimcilerin, 15 Temmuz 2016'da tankları durduran bu milletin de mesuliyetini taşıyorsunuz.

"Kardeşliğimizi ve birliğimizi zedeleyemeyecekler"

Son günlerde ne olduğu belirsiz tipler tarafından körüklenmek istenen mezhepçi, ırkçı nefretin, milletimizin kardeşliğini, birliğini zedelemesine izin vermeyeceğiz.

"Yapacak daha çok işimiz var"

Birileri hala ülkemizi hizmet ve eser düşmanı, manda ve onun gölgesindeki vesayet özlemcisi, kavgadan beslenen, dünyadan kopuk vaziyette olan, hedefsiz, vizyonsuz, muhabbetsiz, puslu bir iklime geri döndürmek istiyorsa da bunu asla başaramayacaklar. Bunların kurduğu masalarda oturanlara biz acıyoruz. Bizim Türkiye'de yapacak daha çok işimiz, atacak daha çok adımımız var. Milyonlara vereceğimiz daha çok umudumuz var.

"Ankara'da ikinci şehir hastanesini açacağız"

Benim okuduğum sınıf 75 kişiydi. 100 kişilik sınıflarda okuyanlar vardı. Şimdi ise bu sayıyı 15-20'ye düşürdük. Biz geldiğimiz 76 üniversite vardı, şimdi bu sayı 208. Üniversite olmayan kent kalmadı. Üniversite açmamıza da karşı çıkıyorlar. İşte bunların mantığı bu. Şehir hastanelerimizin sayısı 19'a ulaştı. Hastane olmayan il ve ilçe kalmadı. Başkent Ankara'da önümüzdeki ay ikinci şehir hastanemizi açıyoruz. Kılıçdaroğlu, sen bu ülkede SSK'nın başında değil miydin? Çık da o dönemki bir hizmetinden bahset. Sen anca SSK'yı batırırsın. 

"KKM'yi hazmedemiyorlar"

Toplu Konut İdaresi'nden halkımız konut almaya hazırsa hızla bu konutları yapacak, halkımızın satın almasına sunacağız. 

Türkiye'yi büyütme esasına dayanan ekonomik programımız çok sağlam bir teorik zemine, gerçekçi bir uygulama planına ve bütüncül bir yapıya sahiptir. Kur koruma garantili milli paradan söz ediyoruz fakat bunu da hazmedemiyorlar. Ekonomistlerin bazıları sahiplerine yaranmak amacıyla programımızı kötülüyor."

Yorumlar (0)