Erdoğan'dan yurt dışındaki seçmenlere teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs 2023'teki seçim için oy veren yurt dışındaki seçmenlere yönelik paylaşım yaptı. Erdoğan, "Demokrasi düşmanları ve bölücü terör örgütü sempatizanlarının engelleme gayretlerine karşın tercihinize sahip çıktınız, çok büyük bir başarıya daha imza attınız." dedi.

SİYASET 25.05.2023, 01:06 25.05.2023, 17:37
Erdoğan'dan yurt dışındaki seçmenlere teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "20 Mayıs 2023'te başlayan yurt dışında oy kullanma işlemi tamamlandı. Vatanlarından uzakta olsalar da sandıklara akın eden ve iradesini yansıtan, milletimizi bütün dünyada gururla temsil eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.

Havaalanlarında ve gümrük kapılarında oy kullanma işlemlerinin 28 Mayıs 2023 saat 17.00'ye değin süreceğini anımsatan Erdoğan, "Halihazırda oy kullanamayanları bu olanaktan yararlanmaya davet ediyorum." ifadesine yer verdi.



"Allah razı olsun"

14 Mayıs 2023 seçimlerinde olduğu gibi ikinci turda da rekor bir katılım sağlandığının altını çizen Erdoğan, "Demokrasi düşmanları ve bölücü terör örgütü sempatizanlarının engelleme gayretlerine karşın tercihinize sahip çıktınız, çok büyük bir başarıya daha imza attınız. Vatandaşlık görevinizi en iyi şekilde gerçekleştirdiniz, demokrasi bayrağını bize devrettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Allah'ın izniyle 28 Mayıs 2023'te vatandaşlarımız bu emanetin hakkını sonuna kadar verecek, sandıkları adeta bir bayram yerine dönüştürecektir." yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)