Erdoğan'dan seçim tarihi açıklaması

Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023 yılında Türkiye aynı zamanda demokrasi tarihindeki en önemli seçimlerinden birini yapacak. Belki tarihini az da olsa öne alacağımız seçimler ile ilgili hazırlıklarımızı uzun bir müddettir yürütüyorduk. Türk kavramından, Türk bayrağından nefret edenlerle mücadelemizin devam edeceği bir seçimi yaşayacağımızı şimdiden söyleyebilirim." dedi.

SİYASET 08.01.2023, 22:58
Erdoğan'dan seçim tarihi açıklaması

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün (7 Ocak) Antalya'daki çeşitli inceleme ve açılışların akabinde, AK Parti Kadın Kolları tarafından Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'nde gerçekleştirilen 'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Programı'na iştirak etti.



"Kimin faşist olduğunu göreceğiz"


Burada bir konuşma da yapan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları ise şunlar:

"TBMM'ye sunduğumuz Anayasa değişikliği teklifi ile Allah'ın izniyle kadınlarımızın kılık kıyafet hürriyetini garanti altına alacak, ailelerimizi, sapkın akımların saldırıları karşısında çok daha muhkem duruma getireceğiz. Kimin hürriyet ve demokrasiden, kimin de yasak ve faşizmden taraf olduğunu ortaya koyacak olan bu tarihi düzenlemenin 400'ü aşkın kabul oyuyla TBMM'den geçeceğini ümit ediyorum. Vatandaşlarımızın asırlık düşlerinin sembolü olan vizyonumuzu inşa edene değin mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.



"Onlar istediklerini yapsın..."

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023 yılında Türkiye aynı zamanda demokrasi tarihindeki en önemli seçimlerinden birini yapacak. Belki tarihini az da olsa öne alacağımız seçimler ile ilgili hazırlıklarımızı uzun bir müddettir yürütüyorduk. Birileri kendi iç kavgalarıyla vakit harcarken, biz milletimize ve ülkemize bundan sonraki süreçte vereceğimiz hizmetleri en ince ayrıntısına dek çalıştık. Türk milletini ve ülkemizi, birilerinin yüksek gerilim hattına, ihtiraslarına, ayak oyunlarına mahkum etmeyeceğiz. Türk kavramından, Türk bayrağından nefret edenlerle mücadelemizin devam edeceği bir seçimi yaşayacağımızı şimdiden söyleyebilirim. Onlar istediklerini yapsın, biz kendi işimize bakıyor, usta bir satranç oyuncusu gibi kalkınma ve demokrasi hamlelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz."

Yorumlar (0)