Erdoğan'dan 'Muharrem İnce' açıklaması

Erdoğan, "Dün kasetle parti liderliği koltuğuna getirilenler, bugün de yine aynı yöntemleri kullanarak cumhurbaşkanlığına atanmaya çabalıyorlar. İşte gördünüz artık her ne yaptılarsa bir cumhurbaşkanı adayını geri çekilmek zorunda bıraktılar. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri tekrar iş başında. Bay bay Kemal senin kasetle geldiğini biliyoruz fakat benim halkım seni bu kez kasetle veyahut CD ile Allah'ın izniyle bir yerlere getirmeyecek. Tam tersine sana, 'bay bay' diyecekler." dedi.

SİYASET 11.05.2023, 20:07
Erdoğan'dan 'Muharrem İnce' açıklaması

AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ankara Sincan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen mitinginde vatandaşlara hitap etti.



"FETÖ yöntemleri tekrar iş başında"

Muhalefetin hırsla saldırdığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Haydi bize saldırılarını anladık. Daha düne değin kendileriyle birlikte olanlara dahi acımıyorlar. Karanlık pazarlıklar, şantajlar, hakaretler, tehditler gırla gidiyor. Dün kasetle parti liderliği koltuğuna getirilenler, bugün de yine aynı yöntemleri kullanarak cumhurbaşkanlığına atanmaya çabalıyorlar. İşte gördünüz artık her ne yaptılarsa bir cumhurbaşkanı adayını geri çekilmek zorunda bıraktılar. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri tekrar iş başında. Türkiye'de siyasetin düzeyinin bu denli düşürülmesine gönlüm razı gelmiyor. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna değin böyle devam etseydi fakat her ne oldu da acaba çekildi bilemiyorum. Bay bay Kemal senin kasetle geldiğini biliyoruz fakat benim halkım seni bu kez kasetle veyahut CD ile Allah'ın izniyle bir yerlere getirmeyecek. Tam tersine sana, 'bay bay' diyecekler."



"Hiç kimsenin tahrikine gelmeyeceğiz"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Allah'ın izniyle önümüzdeki senelerde petrol meselesinde de Türkiye'nin dışa bağımlılığını önemli oranda azaltacağız.

Yaşlılardan engellilere kadar toplumun her kesimine destek verdik. Sosyal yardım programlarıyla Türkiye'de sahipsiz hiç kimse bırakmadık.

Terör örgütünü gömmeyi sürdüreceğiz. Onun için an itibarıyla terör örgütleriyle birlikte yürüyen bay bay Kemal'e 14 Mayıs'ta dersini vermek lazım.

Neticeler açıklanana değin en ufak bir tereddüde, rehavete yer vermeyeceğiz. Hiç kimsenin tahrikine gelmeden kendi yolumuza bakacağız."

Yorumlar (0)