Erdoğan'dan 2023 mesajı

Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak Haziran 2023 hedefimize ulaşana dek durup dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bugün yaşadığı sorunları çözebilecek tek parti AK Parti'dir." dedi.

SİYASET 30.04.2022, 22:11 03.05.2022, 11:04
Erdoğan'dan 2023 mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programında konuştu.


"Yine AK Parti çözer"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

"Cumhur İttifakı olarak Haziran 2023 hedefimize ulaşana dek durup dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bugün yaşadığı sorunları çözebilecek tek parti AK Parti'dir. Halkımızın dertleriyle dertlenmeli, sevinciyle sevinmeliyiz. Unutmayın ki ülkemiz büyüdükçe, geliştikçe, imkan ve kuvvet sahibi oldukça tüm dünyanın dikkatini üzerine topladı. Yurt dışındaki insanların büyük çoğunluğu Türkiye'yi haritada gösteremiyordu. Şu anda ülkemizin adını bilmeyen kalmadı. Ülkemizi dünyadaki en büyük 10 ekonomiden biri haline getireceğiz. Altyapı eserlerinden demokratik reformlara, yapılamayacağı söylenen her şeyi yaptık. Geçmişte vesayetçilerin, terör örgütlerinin adeta cirit attığı Türkiye, bugün güvenliği en yüksek olan ülkelerden biri haline geldi. 

"Bay Kemal zihinsel bir karanlığın içinde yaşıyor"

Türkiye'nin bugünkü problemlerini çözeceğimizi dile getiriyoruz. Biz vizyon diyoruz, hizmet diyoruz, eser diyoruz. Ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız. Karşımızdaki ana muhalefet lideri ikiyüzlülük yapıyor. Biz her anımızı hayat pahalılığına karşı savaş vererek geçiriyoruz. Bay Kemal'in söylediklerine bakmayın, zihinsel bir karanlığın içinde yaşıyor. Artık akıllı sayaçların olduğunu daha bilmiyor. Kimlerin karanlıkta olduğundan bihaber. Son konuşmasında 'Ya bana katılın ya da yolumdan çekilin.' dedi. Kavga için burada olduğunu kendisi söyledi, asıl niyetini ortaya çıkardı. Bunlar Gezi'ci, bunların yeşil diye bir derdi yok, çevre bizim işimiz. Bunlar anca yabancı büyükelçilerden talimat alır. Tüm ağaçları yol kenarlarına diken biziz, gerçek çevreci biziz. Muğla'da, Antalya'da tek bir dikili ağaçları var mı? Onu da biz yapacağız. İBB yönetimi PKK'lı teröristleri belediyeye dolduruyor. Bunların hesabı sorulacak. Bunların tek amacı devamlı olarak sallanıp duran 6'lı masalarını ayakta tutabilmek.

"Almanya'ya ivedilikle yanıt verdik"

Ülkemizi Ukrayna-Rusya arasındaki savaşın etkilerinden uzak tutmaya gayret ediyoruz. Son bir hafta içinde Sayın Zelenskiy, Sayın Putin ve BM Genel Sekreteri ile barışı nasıl tesis edebileceğimiz üzerinde konuştuk. 

Büyükelçimizi çağıran Almanya'ya derhal yanıtı verdik. Biz de onların büyükelçisini Dışişleri'ne çağırdık. Hesabını sorduk."

Yorumlar (0)