Erdoğan, AK Parti iktidarının 19 yılını özetledi

Erdoğan, partisinin iktidara gelişinin 19'uncu yıl dönümüne dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı, “Karadeniz’deki doğal gaza ilişkin attığımız adımı sonuçlandırdığımızda, doğal gazı çıkardığımızda, Allah'ın izniyle müjdeyi veriyor olacağız. Biraz daha sabır.” dedi.

SİYASET 03.11.2021, 18:43
Erdoğan, AK Parti iktidarının 19 yılını özetledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'deki güven mektubu kabul töreninin ardından basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. 

"Hizmet yarışında firemiz olmadı"

Erdoğan, partisinin iktidara gelişinin 19'uncu yıl dönümüne dair gerçekleştirdiği açıklamada, şöyle konuştu:

“19 sene içerisinde hamdolsun vatandaşlarımızın teveccühü ile buralara kadar geldik. Hiçbir sıkıntı yaşamadan Türkiye'ye hizmet yolunda yürümeye devam ediyoruz. Türkiye'nin dört bir köşesini altyapı ve üstyapı hizmetleri ile donattık. Hizmet yarışımız hep sürüyor. Bu hususta asla firemiz olmadı."

"Ülkemizi tüm dünyaya tanıtıyoruz"

Bu süreç içerisinde yalnızca ülkemizde değil dünyanın birçok ülkesinde de hizmet yarışı sürdürdüğüne işaret eden Erdoğan, “Gördüğünüz üzere biz tüm dünyayı dolaşıyoruz. Amerika'dan Afrika'ya kadar dolaştım. Buralarda devamlı olarak Türkiye'nin mesajını ilettik. Ülkemizi herkese tanıttık. Tanıtım sürecimiz devam ediyor.” şeklinde konuştu.

"Türkevi'ni 4,5 senede tamamladık"

Birleşmiş Milletler binasının tam karşısına açılan Türkevi’ne de değinen Erdoğan, “BM'nin karşısında inşa ettiğimiz Türkevi’ni 4,5 senede tamamlamış olmamız, oraya bu denli bir markayı yükseltmiş olmamız, bizden sonra gelen jenerasyonlar için de önemli bir marka olacaktır. Tüm bunlar gelecek jenerasyonlar için de bir anıt olacak.” diye konuştu.

"Milletimizin de kasasına girecek"

Ülkemize 19 senede yapılan hizmetlerden bazı örnekler veren Erdoğan, enerjide ülkemizin birçok sıkıntıyı atlatmayı başardığını dile getirerek, şöyle devam etti:

“Karadeniz’deki doğal gaza ilişkin attığımız adımı sonuçlandırdığımızda, doğal gazı çıkardığımızda, Allah'ın izniyle müjdeyi veriyor olacağız. Biraz daha sabır. Bölgeden doğal gazı çıkarttığımızda yalnızca devletin kasası değil, aynı zamanda milletimizin de kasasına girecek.”

Yorumlar (0)