Erdoğan: 2053 için 2023 çok önemli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin 2053 hedefini hayata geçirebilmesi için 2023'ün çok önemli olduğunu tüm vatandaşlara anlatacaklarını söyledi.

SİYASET 18.12.2020, 15:53 19.12.2020, 01:14
Erdoğan: 2053 için 2023 çok önemli

Kağıthane Meydanı'nın açılışı için Vahdettin Köşkü'nden video konferans yöntemiyle törene canlı bağlanan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyrantepe'de yapımı devam eden 620 yatak kapasiteli hastanenin Kağıthane ilçesi için önemini bildiğini ve yakında inşaatın tamamlanacağını bildirdi.

Son 18 yılda güçlü altyapı kurulduğunu ve yepyeni bir Türkiye'nin inşa edildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeşil alanlarıyla, Millet bahçeleriyle, kentsel dönüşüm projeleriyle, millet kıraathaneleriyle, restorasyonlarıyla kentlerin çehrelerinin değiştiğini ifade etti.

Erdoğan Vahdettin Köşkü

Covid-19 (yeni tip koronavirüs) pandemisi gibi dünya genelinde sağlık krizine ve buna bağlı olarak gittikçe derinleşen ekonomik problemlere karşın Türkiye'nin kendi hedeflerine doğru ilerleyişinden geri durmamasının bazılarını şaşırttığını hatta çıldırttığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ağızlarını demokrasiden, adaletten, haktan ve hukuktan açanların AK Parti ve Cumhur İttifakı'na karşı tehditlerine bakıldığında katıksız faşizmin izlerinin görüldüğünü bildirdi.

Atılan taklaların Türkiye'nin yerli ve millî hamlelerini, sanayisini, ticaretini, ekonomisini, altyapısını önlemek için olduğunu ifade eden Erdoğan, Türkiye'nin 2053 vizyonunun uygulanabilmesi için 2023 yılının çok önemli olduğu hususunda tüm halkı ikna edeceklerini dile getirdi.

Mücadele yürütürken en büyük güçlerinin, yaptıkları eserler ve verdikleri hizmetler olduğunu belirten Erdoğan, eserlerin inşasını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)