Engin Özkoç, son anket sonuçlarını açıkladı! “Birinci parti…”

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden son anket sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Özkoç, “CHP, Türkiye’nin birinci partisidir” dedi. 

SİYASET 29.08.2022, 09:53
Engin Özkoç, son anket sonuçlarını açıkladı! “Birinci parti…”

2023 seçimlerine 1 seneden az bir süre kala Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasındaki söz düellosu devam ediyor. Yapılan son seçim anketlerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımlayan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP’nin bu sonuçlara göre Türkiye’nin birinci partisi olduğunu belirtti. Twitter üzerinden mesajını paylaşan Özkoç, “Son anket sonuçlarına göre CHP, Türkiye’nin birinci partisidir” ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu da birinci parti olduklarını açıklamıştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da önceki gün katıldığı bir televizyon programında benzer bir açıklama yaparak, CHP’nin oy oranlarında AK Parti’yi geçtiğini ve seçimlerden birinci parti olarak çıkacaklarını öne sürmüştü. AK Parti kanadı ise bu söylemlerin tam tersi yönünde görüş bildiriyor. AK Parti’nin üst düzey yöneticileri, hala Türkiye’nin birinci partisi konumunda bulunduklarını ve seçimlerden de yine zaferle ayrılacaklarını her fırsatta vurguluyorlar. 

Yorumlar (0)