Emniyet'ten Selçuk Özdağ'a yalanlama!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın iddialarını yalanladı.

SİYASET 16.02.2021, 17:00
Emniyet'ten Selçuk Özdağ'a yalanlama!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, şahsına yönelik düzenlenen saldırıya dair bazı görüntülerin tahkikat dosyası içine konulmadığını iddia eden GP (Gelecek Partisi) Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı yalanladı.

Sosyal medya platformu Twitter'da yer alan Ankara Emniyet Müdürlüğünün hesabından yapılan bilgilendirmede, düzenlediği basın toplantısında Selçuk Özdağ'ın şahsını hedef alan saldırıya dair bazı kamera kayıtlarının tahkikat dosyası içine alınmadığını ileri sürdüğü anımsatıldı.

Selçuk Özdağ'ın söz konusu iddiasının tamamen gerçek dışı olduğunun altını çizen Ankara Emniyet Müdürlüğü, açıklamasında "Selçuk Özdağ'ın bahsettiği görüntüler de dâhil olmak üzere, saldırıya dair tüm bilgilerin, belgelerin ve görüntülerin eksiksiz olarak tahkikat dosyasına eklendiğini ve tahkikat dosyasının adli mercilere gönderildiğini bildirdi.

Saldırının bir organizasyon olduğunu ve iki araç ile düzenlenmiş olmasının bir çete tarafından düzenlendiğini gösterdiğini söyleyen Selçuk Özdağ, devletin gerçeklerin üzerini örttüğü, saldırıyı düzenleyenleri koruduğu ima ve iddialarında bulunmuştu.

Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi'nin bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ve partinin avukatlarıyla birlikte Gelecek Partisi Genel Merkezinde basın toplantısı düzenlemişti.

Yorumlar (0)