Elitaş’tan özeleştiri: AK Parti’ye karşı kırgınlık var

Kayseri’de yayın yapan yerel bir televizyon kanalında gündemdeki konuları değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, güncel ekonomik sorunlar sebebiyle bazı vatandaşların AK Parti’ye kırgın olduğunu dile getirdi. 

SİYASET 23.07.2022, 10:25
Elitaş’tan özeleştiri: AK Parti’ye karşı kırgınlık var

“Gündem Özel” isimli programda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, tüm dünyanın enflasyonla boğuştuğunu dile getirerek, bu süreçte Türkiye’nin de olumsuz etkilendiğini vurguladı. Mevcut ekonomik sorunlar sebebiyle vatandaşların AK Parti’ye kırgın olduğunu dile getiren Elitaş, “Sanırım 1970’lerde bir petrol krizi yaşandı dünyada. O dönemde Adalet Partisi iktidardan düşmek durumunda kaldı. Global olaylar, bizim ülkemizi de derinden etkiliyor. Şu an dünyada 1929 buhranından daha büyük bir ekonomik kriz var. Ülkemizdeki ekonomik sıkıntı sebebiyle AK Parti’ye karşı bir kırgınlık var, kızgınlık var. ‘Ekonomi niye böyle oldu?’ diye soran çok kişi var” şeklinde konuştu. 

“AK Partili yol arkadaşlarımız da sitem ediyorlar”

Tüm ekonomik sıkıntıların üstesinden gelecek güce sahip olduklarını dile getiren Elitaş, “Bu sorunlar elbette gelip geçici konulardır. Cumhur İttifakı, bugün Türkiye’de tek güvenilir ittifak konumundadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan tek alternatif konumundadır. Milletimiz sandık başında tüm bunları göz önüne alarak sağduyu ile kararını verecek. Ekonomik sorunlar sebebiyle, bizim yol arkadaşımız olan AK Partililer de çok sitem ediyorlar. ‘Niye böyle olduk?’ diye sorarak, sık sık üzüntülerini paylaşıyorlar. İnşallah bunların üstesinden geleceğiz” dedi. 

Yorumlar (0)