Ekrem İmamoğlu'ndan, Cüneyt Arkın'a sürpriz ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilçam'ın efsane oyuncularından biri olan Cüneyt Arkın'ı ziyaret etti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın ile birlikte çay içip sohbet eden Ekrem İmamoğlu, ziyaret esnasında çekilmiş olan fotoğrafları "Bugün günlerden Cüneyt Arkın" sözleriyle paylaştı. Arkın’ı evinde ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, sanatçı Tarık Tolunay'ın Haydarpaşa Panorama adlı eserini Arkın'a hediye etti. 

SİYASET 09.11.2021, 11:02 10.11.2021, 11:37
Ekrem İmamoğlu'ndan, Cüneyt Arkın'a sürpriz ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın'ı ziyaret etti.

“Usta oyuncuyu evinde ziyaret etti”

84 yaşındaki Cüneyt Arkın ile birlikte çekilen görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ekrem İmamoğlu, "Bugün günlerden Cüneyt Arkın" sözlerine yer verdi.

İmamoğlu, ziyaret ettiği Cüneyt Arkın'a, ünlü sanatçı Tarık Tolunay'ın Haydarpaşa Panorama adlını eserini hediye etti. Ayrıca ikili buluşmadan görüntüler de paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülü, Cüneyt Arkın’a…

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nün de sahibi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerine; İdil Biret, Teoman Duralı, Cüneyt Arkın, Alev Ebuzziya, Gürbüz Azak, İbrahim Manav,  Etem Çalışkan, Kemal Tahir’in layık görüldüğü bildirildi.

Yorumlar (0)