DSP Lideri Aksakal’dan 19 Mayıs mesajı

DSP Başkanı Aksakal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yayınladığı mesajında “ulusal kurtuluş” mücadelesinin günümüze yansımaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SİYASET 18.05.2022, 14:08 19.05.2022, 12:19
DSP Lideri Aksakal’dan 19 Mayıs mesajı

DSP Lideri Önder Aksakal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için mesajını yayınladı. Mesajından öne çıkan sözler şu yöndeydi: “Küresel emperyalizmin vahşi saldırılarına yeniden başladığı, mazlum milletler için yekvücut mücadele örneği olan Türk milletinin ulusal kurtuluş mücadelesi 1919 senesinde başladı. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yürütülen Türk devrimleri, bugün dahi milletimize yol göstericidir ve milletimizin niteliğini taşımaya devam etmektedir. 



“Mihraklara en iyi yanıt, milli birliğimizdir”

“İnanıyoruz ve biliyoruz ki coğrafyamıza ve değerlerimize göz dikmiş olan dış mihraklara karşı en iyi ve etkili yanıt, milli birlik ve beraberliğimizdir. Yalnızca birlik olabilirsek her türlü sıkıntıyı bertaraf edebilir, türlü haksızlıkları yenebiliriz. Biz, hiçbir seçenek altında bir karış toprağımızı vermeyiz. Türk, vatansız olmaz. Bu düşünce ve duygular ışığında milli mücadele ateşimizin yakılışının 103’üncü senesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı yürekten kutluyorum.”

Yorumlar (0)