DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan, İmamoğlu'na ziyaret

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. DSP Genel Başkanı Aksakal’ın bu ziyaretine; Parlamento ve Hükümetle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Hasan Erçelebi, Parti Meclisi Üyeleri Av. Murat Sarıçoğlu, DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, Dr. Ahmet Maden ile birlikte Ersan Yılmaz eşlik etti. 

SİYASET 08.11.2021, 15:26 09.11.2021, 09:01
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan, İmamoğlu'na ziyaret

Demokratik Sol Parti lideri Önder Aksakal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

“Türkiye zor bir süreçten geçiyor”

DSP Genel Başkanı Aksakal, Türkiye siyasetinde, 11 milyon seçmeni, 16 milyon nüfusu barındıran jeopolitik ve tarihi önemdeki İstanbul’un en büyük il olma özelliğinden söz ederek şunları söyledi: “Demokratik Sol Parti, 12 Eylül’ün ardından Türkiye siyasetinde kritik rol oynayan en köklü ve kıdemli partidir. Devlet yönetme birikimi ve tecrübesine sahip bir partidir. Demokratik Sol Parti, zor süreçlerin partisidir. Türkiye, bugün zor bir dönemden geçiyor. Buna ilişkin düşünce ve görüşlerimizi paylaşmak üzere geldik. Diyaloğa önem veriyoruz, Türkiye ve İstanbul gündemine ilişkin fikir alışverişi yaptık.”

Görüşme neticesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Demokratik Sol Parti lideri Aksakal’a Atatürk’ün Nutkunu armağan etti. Aksakal ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarına samimiyet ve nezaketinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)