DSP Genel Başkanı Aksakal'dan yeni yıl kutlama mesajı...

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, yeni yılın tüm yurttaşlara sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesi temennisinde bulunduğu bir mesaj paylaştı.

SİYASET 30.12.2022, 12:00 31.12.2022, 08:58
DSP Genel Başkanı Aksakal'dan yeni yıl kutlama mesajı...

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, yeni yıla ilişkin kutlama mesajı paylaştı.

"Salgın hastalıklar, savaşlar ve küresel emperyalist projelerin yoğun baskısıyla yeni yılı karşılıyoruz"

Önder Aksakal, yeni yıl için paylaştığı mesajda şunları söyledi:

"Salgın hastalıklarla beraber enerji ve gıda alanında yaşanan ekonomik ve küresel krizin olumsuz etkileriyle insanlık en zor zamanlarından birini yaşıyor. Bir yanda kuzeyimizde devam eden savaş, öte yandan güneyimizde terörle mücadelemiz ve öte yandan dünyanın dört bir yanından bizleri sarmalamaya çalışan küresel emperyalist projelerin yoğun baskısı altında yeni yıla giriyoruz.

"Tam Bağımsız Türkiye idealini gerçekleştirme gayretini sürdürüyoruz"

Bir hayli gariptir ki; Cumhuriyetimizin 100'üncü senesine girerken, hala daha Tam Bağımsız Türkiye idealini gerçekleştirme gayretiyle bu kutlu mücadeleye devam etmekle beraber bu ideali ortadan kaldırmaya dair hain kumpasları da bertaraf etme çabasındayız.

Ancak inanıyoruz ve biliyoruz ki; her defasında umutların gelecek yıla, hayallerin ise bir sonraki seçime bırakıldığı ülkemizde, milletçe bugün önceliğimizin birlik ve beraberliğimize dair dışarıdan ve içeriden sürdürülen saldırılara karşı güçlü bir duruş sergilemek olduğu tartışmasızdır.

Bu duygularla bütün yurttaşlarımızın 2023 yılını en içten duygularımla kutluyor ve 2023 senesinin mutluluk, sağlık ve huzur dolu günlerle gelmesi temennisinde bulunarak asil Türk milletinin laik, demokratik Cumhuriyetimizin şemsiyesi altında daha nice 100 senelere erişmesini yürekten diliyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)