Doğu Perinçek'ten, Ümit Özdağ'a sert tepki: "Seslerini keseceğiz, ortalıkta dolaşamayacak"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek son günlerde mültecilere ilişkin yaptığı açıklamalarla gündem olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a sert tepki gösterdi ve "Bugün başlıyoruz, seslerini keseceğiz. Bunlar Türk Devleti'nden, Türk milletinden korkacak. Buradan ihtar ediyoruz. İşin başını çeken Özdağ'ı bir defa daha ihtar ediyoruz. O pusacak, sinecek, onu pıstıracağız. Ortalıkta dolaşamayacak." şeklinde konuştu. Perinçek'in bu sözlerine Özdağ ise Twitter’dan cevap verdi.

SİYASET 18.04.2022, 09:46 18.04.2022, 12:55
Doğu Perinçek'ten, Ümit Özdağ'a sert tepki: "Seslerini keseceğiz, ortalıkta dolaşamayacak"

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, son günlerde mültecilere ilişkin açıklamalarıyla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a sert tepki gösterdi.

“Seslerini keseceğiz”

Ankara'da 12. Olağan İlçe Kurultayı'nda konuşma yapan Doğu Perinçek, şunları söyledi:

"Afgan ve Suriyeli göçmenler, Orta Doğu'dan göç eden mülteciler... Buna karşı ABD merkezli bir kampanya yapılıyor. Bu işin başında ise Ümit Özdağ var. Özdağ da kimliğini ortaya koyuyor. Bu çok vahim bir iş. Afgan ve Suriyeli kardeşlerimizle Türk milleti arasına düşmanlık getirmek ve nifak sokmak, bunların adreslerini duyurmak, televizyonlarda kışkırtmalar yapmak... Kardeşlerine karşı insanlarımızı harekete geçirmeye çabalamak, şiddete sevk etmek… Bunlarla mücadele halindeyiz. Ümit Özdağ'ı buradan uyarıyoruz. Yaptığı iş ABD’nin planlarına hizmettir. Kaos planlarına hizmettir."

ABD'nin planlarına Özdağ'ın hizmet ettiğini söyleyen Perinçek, "Bugün artık başlıyoruz, seslerini keseceğiz. Bunlar Türk Devleti’nden, Türk milletinden korkacak. Buradan kendilerini ihtar ediyoruz. Bu işin başını çeken Ümit Özdağ'ı bir kez daha ihtar ediyoruz. O sinecek pusacak, biz onu pıstıracağız. Ortalıkta dolaşamayacak. Buradan ihtar ediyoruz. İşin başını çeken Özdağ'ı bir defa daha ihtar ediyoruz. O pusacak, sinecek, onu pıstıracağız. Ortalıkta dolaşamayacak."

"Hiçbir tehdit geri adım attıramaz"

Bunun üzerine Ümit Özdağ, Perinçek'in bu sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Özdağ paylaşımında şu sözlere yer verdi:

''Doğu bey, Tayyip beyin mesajını iletmişsiniz. Postacılığınız için teşekkür ederim. Türkiye’nin örtülü istilasına karşı Zafer Partisi’ni, hiçbir tehdit mücadelesinden geri adım attıramaz.”

Yorumlar (0)