Doğru Parti kuruluyor

İçişleri Bakanlığına gelen kurucu üyeler, Doğru Parti'nin kuruluş dilekçesini bakanlığa sundu.

SİYASET 25.08.2020, 11:48 25.08.2020, 14:00
Doğru Parti kuruluyor

Eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu'nun başkanlığını yapacağı Doğru Parti'nin kuruluş dilekçesi, partinin kurucu üyeleri tarafından İçişleri Bakanlığına getirilerek teslim edildi.

rifat serdaroğlu

Partinin kuruluşu için gerekli ilk evrak, kurucu üyelerden Esen Fatma Kabadayı tarafından İçişleri Bakanlığına sunuldu.

Evrakı İçişleri Bakanlığına teslim eden Doğru Parti'nin kurucu üyesi Esen Fatma Kabadayı, İçişleri Bakanlığı önünde yaptığı basın açıklamasında, Türkiye'ye büyük bir kesimin iktidar ve muhalefetten ümidini kestiğini, siyasi partilerden ümidini kesenlerin sesi olmak istediklerini ifade etti.

Doğru Parti olarak Misak-ı Milli sınırları içinde yaşayan tüm vatandaşların kardeşlik, barış, birlik, beraberlik ve huzur içinde, eşit şartlar altında yaşamak istediğini bildiklerini belirten Esen Fatma Kabadayı, vatandaşın bu arzusunu yerine getirmek amacıyla usanmadan, yılmadan ve durmadan çalışacakları sözünü verdi.

Doğru Parti'nin önce Türk gençliğine, kadınlara ve analara emanet olduğunun altını çizen Esen Fatma Kabadayı, tüm halka çağrıda bulunduklarını kaydederek, doğrudan yana olunmasını, doğru olunmasını isteyerek, "Türkiye'yi hep beraber güzel yarınlara taşıyalım." ifadelerini kullandı.

Esen Fatma Kabadayı'nın yaptığı açıklamadan sonra eski bakan Rifat Serdaroğlu ve Doğru Parti'nin kurucu üyeleri Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

Yorumlar (0)