"Doğalgaz çıkarma çalışmalarından memnuniyet duyuyoruz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye'nin Karadeniz'deki rezerv keşfi başta olmak üzere Doğu Akdeniz'deki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SİYASET 29.08.2020, 19:29
"Doğalgaz çıkarma çalışmalarından memnuniyet duyuyoruz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin genel merkezindeki İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Ehliyet, adalet ve liyakatin tam olarak esas alındığı gençlerin ve çocukların kaliteli eğitim alıp, servet dağılımında adaletin sağlandığı ve refah seviyesinin arttığı bir Türkiye için çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Erbakan, ailenin korunması amacıyla da çalışmaların yapılması gerektiğini kaydetti.

"Doğalgaz keşfini memnuniyetle karşıladık"

Erbakan, Karadeniz'deki doğal gaz keşfini memnuniyetle karşıladıklarını, milli ve yerli doğalgaz rezervinin olmasının enerji için dışa bağımlılığı ve cari açığı azaltacak sevindirici bir olay olduğunu kaydetti.

Doğu Akdeniz için de yakın zamanda güzel haberler geleceğine inandığını kaydeden Erbakan, "Devletimizin Doğu Akdeniz için yaptığı doğal gaz çıkarma çalışmalarını da büyük bir memnuniyetle karşılıyor ve destekliyoruz. Bölgede süren arama çalışmalarının hayırlara vesile olmasını ümit ediyor ve Karadeniz'deki rezervlerin daha büyüğünün çıkma olasılığını temenni ediyoruz." dedi.

Yorumlar (0)