Devlet Bahçeli’den HÜDA PAR açıklaması

Cumhur İttifakı’na desteğini duyuran HÜDA PAR’ın terör yapılanması Hizbullah ile iltisaklı olduğu iddiasında dair açıklamada bulunan MHP lideri Bahçeli, “İçerisinde berrak bir bağlantıya, bu kapsamda teşvik ve ikna edici bir bilgiye bugüne gelene kadar denk gelinmemiştir." ifadesini kullandı.

SİYASET 26.03.2023, 16:17
Devlet Bahçeli’den HÜDA PAR açıklaması

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Ankara’da hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Seçimlerde Cumhur İttifakı’na destek olacaklarını duyuran HÜDA PAR ile ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den açıklama geldi.

“Yalancı ve siyasi sapkınlardır”

HÜDA PAR ve terör yapılanması Hizbullah arasında bir ilişkili bulunduğu iddialarına tepkide bulunan Bahçeli, "Hizbullah terör yapılanması ve Hür Dava Partisi arasında herhangi berrak bir beraberliğe, bu kapsamda teşvik ve ikna edici bir kanıta şu ana bu kadar tesadüf edilmemiştir" şeklinde konuştu.

Çıkan iddialara karşı tepki gösteren Bahçeli, “Zillet ittifakının FETÖ, PKK ve HDP ile kurmuş olduğu kesinlik kazanmış hain koalisyonun üzerini örtmek amacıyla Hür Dava Partisi üzerinden kara kampanya ortaya çıkarmaya çalışanlar utanmasını yitirmiş yalancılar ve siyasi sapkın kişilerdir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destekte bulunma kararı alan HÜDA PAR, seçimlere AK Parti listeleri üzerinden gireceğini de duyurmuştu.

Yorumlar (0)