Devlet Bahçeli: PKK’nın sonu göründü!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Gara’da PKK’nın 13 sivile düzenlediği hain saldırıya ilişkin, “Bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. PKK’nın sonu göründü.” diyerek tepki gösterdi.

SİYASET 14.02.2021, 12:40
Devlet Bahçeli: PKK’nın sonu göründü!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Irak’ta Gara bölgesinde 13 Türk vatandaşının PKK’lı teröristlerce şehit edilmesine dair sert açıklamalar yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım gerçekleştiren Bahçeli, öncelikle Pençe Kartal-2 Harekatı’nın başarılı bir şekilde yapıldığını ifade ederek kahraman Mehmetçik’e tebriklerini iletti.

“PKK’nın sonu da göründü”

Bahçeli açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Kuzey Irak’ta mücavir alanlara ve Gara bölgesine yuvalanmış olan bölücü teröristleri temizlemek için 10 Şubat 2021’de başlayan Pençe Kartal 2 Harekatı için sayın Cumhurbaşkanımızı ve Milli savunma Bakanımızı, harekata katılan tüm kahraman askerlerimizi ve komuta heyetimizi yürekten kutlayarak hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Manevra sahasını bırakmayıp hainlere göz açtırmadılar. Böylece PKK’nın da sonu göründü.

“Hiçbir şey bundan sonra eskisi gibi olmayacak”

Şehit ve kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun. Mağara katliamının PKK ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı ve kader anı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şey bundan sonra eskisi gibi olmayacak ve kimse bildik ezber ve şablonların arkasına saklanamayacaktır.

“Herkes tercihini yapmalıdır”

Kim ki masumların kafasına kurşun sıkan hainleri aklamaya çalışıyorsa o cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir ve teröristtir. Herkes tarafını seçmelidir. Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet!”

Yorumlar (0)