Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na 'baraj' cevabı

Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'barajı geçemeyince nereye yüzeceksin' açıklamasını hedef alarak ‘Kılıçdaroğlu, fazla merak iyi değildir' cevabını verdi. 

SİYASET 26.03.2022, 13:02 26.03.2022, 13:24
Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na 'baraj' cevabı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisi tarafından Antalya'da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Baraj tartışması: “Fazla merak iyi değildir”

Burada bir açıklama yapan Bahçeli, Kılıçdaroğlu ile Çanakkale Köprüsü üzerinden aralarında başlayan baraj tartışmasına yanıt verdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücretleri gerekçe gösterilerek karalama yapıldığını söyleyen Bahçeli'nin “Köprüden geçmem diyorsanız, denize atlayıp yüzerek karşıdan karşıya yüzerek gidip gelebilirsiniz.” sözleri sonrası CHP Lideri, "Tek bir sorum var, barajı geçemeyince sen nereye yüzeceksin?" sözleriyle cevap vermişti.

Tartışmada yanıt sırası kendisine geçen Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine, "CHP Lideri, son toplantısında beni hedef alıp, ‘barajı geçemeyince sen nereye yüzeceksin merak ediyorum' diye sormuş. Kılıçdaroğlu fazla merak iyi değildir. İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir. Bu yörük diyarında şimdi bir düşüncemi aktarmak istiyorum. Yüzmeyi değil tutunmayı biliriz. Tutunduğumuz yerlerde ise senin gibilerin nasıl boğulduğunu çok net görürüz. Zannediyorum ki yüzmeyi seviyorsun.” şeklinde cevap verdi.

“MHP’nin baraj problemi yok”

MHP’nin bir baraj problemi olmadığını söyleyen Bahçeli, “Yüze yüze kuyruğuna geldik. Geldiğimiz noktada sandıktaki imdat çığlıklarını tüm dünya duyacaktır. MHP'nin baraj gibi bir problemi olmadığını, hem sen hem de bölücü ortakların iyi biliyor." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)