Devlet Bahçeli'den barolara: Gezi hayali kurmayın!

MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter'ı bırakmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada bazı baroların Gezi Parkı olaylarına ilişkin benzer bir kalkışma hayali kurduklarını ifade ederek uyarılarda bulundu.

SİYASET 04.07.2020, 21:24
Devlet Bahçeli'den barolara: Gezi hayali kurmayın!

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli genel merkezdeki İl Başkanları Toplantısı'nın ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Koronavirüsten dolayı verilen aranın ardından bugün yapılan toplantıda gelecek dönemi kapsayacak stratejik ve siyasi planlamaların görüşüldüğü ifade edildi.

Yayınlanan açıklamayla gündemdeki önemli konular hakkında da açıklamalar yapıldı.

"Hak aramak yerine hadise çıkarma amacı"

Bahçeli yaptığı açıklamada AK Parti ve MHP tarafından hazırlanan baroların yapısında değişiklik yapacak kanuna ilişkin açıklama yaptı.

Bahçeli "hak aramak değil, olay çıkarmaya heves edenlerin Türkiye'nin içinde bulunduğu sükunet ve sağduyu ortamını bozmak için baronluğa girenlerin" tarihi bir hata yaptığını dile getirdi.

Bahçeli, Türk milletinin iradesinin tahakküm altına giremeyeceğini ifade ederek her kim bir düşünce içerisindeyse onu Meclis'te demokratik bir ortamda dile getirmesinin en doğru tercih olduğuna dikkat çekti.

"Geziye benzeyen bir kalkışmayı aklınızdan dahi geçirmeyin"

Yorumlar (0)