DEVA Partisi'nde istifa depremi

Geçtiğimiz 12 Nisan tarihinde kabul edilmeyen istifa mektubunda belirttiği konularda değişiklik olmadığını dile getiren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve kurucu üyesi Ali Rıza Babaoğlan, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

SİYASET 19.07.2021, 18:30 20.07.2021, 09:13
DEVA Partisi'nde istifa depremi

DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Genel Başkanı ve kurucu üyesi Ali Rıza Babaoğlan, partisinden istifa ettiğini bildirdi.

12 Nisan'da da istifa etmişti

İstifasını yazılı bir açıklama ile duyuran Babaoğlan, şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz 12 Nisan tarihinde DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a sunmuş olduğum ve kabul görmeyen istifa mektubumda belirttiğim konuların halihazırda devam ettiğini gözlemlediğim için 19 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla DEVA Partisi’nde aktif olarak devam eden Genel Başkan Yardımcılığı ve kurucu üyelik görevlerimden istifa ettiğimi tüm kamuoyu ile paylaşırım."

DEVA'da yaprak dökümü devam ediyor

Babaoğlan, DEVA Partisi'nin kuruluşunda görev almıştı. Partide Hakla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini üstlenen Babaoğlan'ın geçtiğimiz nisan ayında istifa ettiği fakat bunun Genel Başkan Ali Babacan tarafından kabul görmediği belirtilmişti.

Daha evvel de DEVA Partisi'nin Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı, Nevim Bilici ve Prof. Dr. Arzu Kılıçlar istifa etmişti.

Yorumlar (0)