Destici S-400'ü savundu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "S-400'ler Türkiye için bir aciliyettir, bir zarurettir. Türkiye bunları almıştır, bu iş bitmiştir" ifadelerini kullandı.

SİYASET 10.07.2019, 15:39
Destici S-400'ü savundu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "S-400'ler Türkiye için bir aciliyettir, bir zarurettir. Türkiye bunları almıştır, bu iş bitmiştir." diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. 

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğünün Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 savunma sistemlerine ilişkin son söylediklerine tepki gösteren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Amerika'nın Türkiye'ye habire aba altından sopa göstermesinden bıkkınlık geldi. Amerika'nın bu tehdit üslubunu terk etmeye davet ediyorum. Eğer konuşulacak bir şey varsa bu, iki ülke arasında oturulur konuşulur. Fakat barbarca, haydutça, Türkiye gibi ABD'den çok daha fazla geçmişe, tarih birikimine, devlet geleneğine sahip olan bir ülkeye, bir millete parmak sallamak kimsenin haddi değildir." diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "S-400'ler Türkiye için bir aciliyettir, bir zarurettir. Türkiye bunları almıştır, bu iş bitmiştir." cümlelerini kullandı.

Akdeniz'deki sondaj çalışmalarıyla ilgili tartışmalara da değinen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sadece Güney Kıbrıs Rum Kesiminin muhatap alınarak adada çözüm bulunamayacağını, adaya huzur ve barışın gelmesinin mümkün olmayacağını söyleyerek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin mutlaka denklemin içinde yer alması gerektiğini söyledi.

"İşçiler için hak ettikleri ücreti aldıklarında bayram olur"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hükümetle işçi sendikaları arasındaki zam görüşmeleriyle ilgili ise Türk-İş'in yaptığı teklifin "uygun ve kabul edilebilir" olduğunu söyleyerek, "Herkesin elini vicdanına koyması lazım. İnşallah bir ortak noktada buluşulacaktır diye umut ediyorum. İşçiler için bayram, hak ettikleri ücreti aldıklarında olur." şeklinde sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)