Destici: Ekonomik sorunların sebebi vatan hainleridir

Sincan Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Türkiye’nin ekonomik anlamda zorda kalmasının temel sebebi vatan hainleri ve onların destekçileridir” dedi. 

SİYASET 04.10.2022, 17:34 05.10.2022, 13:12
Destici: Ekonomik sorunların sebebi vatan hainleridir

BBP lideri Mustafa Destici, muhalle muhtarlarıyla bir araya geldiği etkinlikte gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara yönelik görüşlerini paylaşan Destici, “Bizim emekli vatandaşımız bugün böyle düşük bir maaş alıyorsa, bizim kişi başı milli gelirimiz hala 20 bin dolar seviyesine çıkamamışsa; şehitlerimizin kanının vebali nasıl PKK ve onları destekleyen HDP’nin elindeyse, işte Türkiye’nin ve Türk milletinin ekonomik anlamda zorda kalmasının temel sebebi de vatan hainleri ve onların destekçileridir” ifadelerini kullandı. 

CHP ve Kılıçdaroğlu’na eleştiri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden başörtüsü ile ilgili kanun teklifi açıklamasına da değinen Mustafa Destici, “28 Şubat’ta başörtülü kardeşlerimize CHP’nin öncülüğünde yapılan zulümler hala hafızalardaki yerini koruyor. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını görünce bunlar aklıma geldi. İkna odaları aklıma geldi. Kılıçdaroğlu’nun sözlerini samimi bulmasam da önemli buluyorum. Geçmişte yine CHP’nin hatta Kılıçdaroğlu’nun da yönetimde olduğu, genel başkan seçildiği ilk seneleri de bu sürece katabiliriz. Grup başkanvekili olduğu dönemlerde hatırlarsanız, başörtüsüyle ilgili anayasal düzenlemelerin iptali için mücadele eden bir CHP vardı. Bunları hala unutmadık. Bunlar tamamen siyasi manevradan ibarettir” dedi. 

Yorumlar (0)