Destici'den seçim açıklaması: "Kendi adayımızla gireceğiz"

Cumhur İttifakı'nın ortaklarından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Cumhurbaşkanı adayı olarak Erdoğan'ı destekleyeceklerinin altını çizen Destici, "Büyük ihtimalle milletvekili seçimlerine kendi logomuz ve adaylarımızla gireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

SİYASET 13.03.2023, 16:09 14.03.2023, 08:54 Hakan Öksüz
Destici'den seçim açıklaması: "Kendi adayımızla gireceğiz"

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak kesinleşmesinin ardından Cumhur İttifakı'nda çalışmalar yoğunlaştı. Yeniden Refah Partisi'ne ittifak daveti yapıldı. Aşırı sağcı HÜDA PAR, Cumhur İttifakı'na katıldı. İttifakta yer alan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. 

"Kendi logomuz ve adaylarımızla seçime katılacağız"

Saat 14.00'te başlayan görüşmenin gündemi 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerdi. Seçimlere Cumhur İttifakı ile gireceklerinin bir kez daha altını çizen Destici, "Cumhur İttifakı olarak ülkenin bütünlüğü önceliğimizdir. 2017 referandumu ve ittifakın kurulduğu 2018'de zaten açıklamıştık. Cumhur İttifakı'nı destekleyerek bugünlere geldik. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'dır. Büyük ihtimalle milletvekili seçimlerine kendi logomuz ve adaylarımızla gireceğiz." dedi.

Yorumlar (0)