Destici'den 'İYİ Parti' mesajı

Mustafa Destici, yarın (6 Mart) Millet İttifakı'nın İYİ Parti olmadan yoluna devam edeceğini duyurması halinde İYİ Parti'nin diğer siyasi partilerle görüşme yapabileceğini kaydederek, "Bizim gibi partilerin onlarla görüşmesi veyahut Cumhur İttifakı'na davet etmesi etik olur kanaatindeyim." dedi.

SİYASET 05.03.2023, 20:49
Destici'den 'İYİ Parti' mesajı

BBP (Büyük Birlik Partisi) lideri Destici, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen MKYK (Merkez Karar ve Yönetim Kurulu) toplantısında gündeme dair değerlendirmeler yaptı. 



"Düşüncem değişmedi"

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Destici, "İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı'na katılım göstermesinden de büyük bir memnuniyet duyabiliriz." ifadelerinin anımsatılması üzerine şöyle konuştu: 

"Düşüncem hala aynı. Bu husus üzerinde İYİ Parti'den herhangi bir isimle bir görüşme yapmadık. Zaten şu anki aşamada olması da pek uygun olmaz. Yarın (6 Şubat) 'beşli masa' açıklamada bulunur, bundan böyle İYİ Parti olmadan yoluna devam edeceğini bildirir ve adayını da ilan ederse ondan sonra hem İYİ Parti'nin diğer siyasi partilerle görüşmesi etik olur hem de BBP gibi partilerin de onlarla görüşmesi veyahut Cumhur İttifakı'na çağırması etik olur kanaatindeyim."

Yorumlar (0)