Demokrat Parti'de deprem: 7 kişi istifa etti

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından çatırdamaya başlayan Demokrat Parti'den istifa haberi geldi. Partinin Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ezgi Akgün Biber, diğer 3 yardımcı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Yavuz ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu. Hemen akabinde 2 isim daha partiden istifa ettiğini açıkladı. 

SİYASET 01.06.2023, 18:01 02.06.2023, 12:09 Şeyda Gül
Demokrat Parti'de deprem: 7 kişi istifa etti

Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Yavuz ile 4 yardımcısı görevlerinden istifa etti. Sosyal medya hesabından dilekçe yayımlayan Yavuz, başkanlık görevinden bugün itibarıyla kendi isteğiyle ayrıldığını bildirdi.

Yeter söz milletindir

avuz'un ardından Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ezgi Akgün Biber, yaptığı açıklamada diğer yardımcılar Şilan Ulutaş, Amine İlknur Tombul ve Buse Köseren ile birlikte görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

"Seçimler sona erdi ve millet sandıkta son sözünü söyledi" diyen Biber, başarı sonucunu herkesin üstlenebileceğini fakat, başarısızlığın sorumluluğunu üstlenmenin sağlam bir duruş gerektirdiğini söyledi. Siyaset büyüklerine örnek olması umuduyla istifa ettiklerini belirten Biber, "'Yeter söz milletindir' diyerek yola çıktığı ve 6 Ekim 2022 tarihinde başladığım Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevimden istifa ediyorum" dedi.

2 istifa daha

Kadın Kolları GİK üyeleri Özlem Gökdemir ve Durdu Demir de görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Yorumlar (1)
İsmail demir 12 ay önce
Aslında yönetimin hepsi istifa etmeli koskoca mazi tabala partisi oldu yazık