Davutoğlu’ndan iktidara hayat pahalılığı tepkisi: "Milletin yakasından düşün"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, hayat pahalılığının sürmesinin yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde verdiği tarife eleştiride bulundu. Davutoğlu, “Bir iktidarı, iktidardan çıkartacak şey milletin ruhundan kopmuş bulunmalarıdır. Bizler milletin derdinden kopanlara milletin yakasından düşün demek için Gelecek Partisi’ni kurduk.” şeklinde konuştu.

SİYASET 04.04.2022, 15:13
Davutoğlu’ndan iktidara hayat pahalılığı tepkisi: "Milletin yakasından düşün"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, hayat pahalılığına ilişkin yapmış olduğu konuşmayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve iktidara çeşitli eleştirilerde bulundu.

Erdoğan’ın verdiği “manda yoğurtlu” tarifine eleştiri

Yaptığı konuşmada bir bir ürünlerde geçen seneye göre fiyat değişimini sıralayan Davutoğlu, bütün bunlar yaşanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Medine hurmalı, manda yoğurtlu, yulaf ezmeli ve kestane ballı” tarifine eleştiride bulundu.

Davutoğlu, “Bir iktidarı iktidarından çıkartacak olan şey milletin ruhundan kopmuş olmalarıdır.” diyerek şunları söyledi:

“Milletin yakasından düşün”

“Bir açıdan şatafat, lüks ve kibir içindeki iktidar sahipleri, öte yanda iftar sofrası dahi kuramayan halk! Biz işte milletimizin derdinden kopanlara, milletin yakasından düşün demek için partimizi kurduk.”

Yorumlar (0)