Davutoğlu'ndan Siyasi Partiler Kanunu tepkisi: Tüm Anadolu'yu ayağa kaldırırım!

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu katıldığı ilçe kongrelerinde Siyasi Partiler Kanunu'nun değiştirilmesine tepki göstererek "Anadolu'ya çıkarım ve Arakan'daki gibi yalnızca 'Esselamun Aleyküm' derim, bütün Anadolu'yu ayağa kaldırırım." açıklamasını yaptı.

SİYASET 19.07.2020, 00:17
Davutoğlu'ndan Siyasi Partiler Kanunu tepkisi: Tüm Anadolu'yu ayağa kaldırırım!

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'da dün katıldığı etkinliklerin ardından bugün de partisinin Karatay ve Meram'daki ilçe kongrelerine katılım gösterdi.

Ahmet Davutoğlu kongrede partililere seslenirken, Siyasi Partiler Kanunu'nun değiştirilmesinin halkın iradesiyle tercih yapmasının önünde büyük bir engel olduğunu kaydetti.

"Esselamun Aleyküm, der, tüm Anadolu'yu ayağa kaldırırım"

Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu, Siyasi Partiler Kanunu'nun değiştirilmesine ilişkin, partisine karşı susturulma ve medya ambargosu çalışmalarına rağmen çalışmalarını sürdürmekten vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Davutoğlu konuşmasının devamında, Arakanlılara 'Selamın Aleyküm' demesinin ardından binlerce Arakanlı'nın 'Aleyküm Selam' demesine atıfta bulunarak, "Anadolu'ya çıkarım ve yalnızca 'Esselamun Aleyküm' derim, tüm Anadolu'yu ayağa kaldırırım. Hiç kimse buna engel olamaz!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)