Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek ziyareti!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek ziyaretinde bulundu. Bir grup CHP'li ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden Alaattin Çakıcı'ya tepki gösterdi. Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında Alaattin Çakıcı'yı hedef gösterip hakarette bulunmuş, Alaattin Çakıcı ise tehdit ve hakaret dolu mektupla cevap vermişti. Ayrıca Kılıçdaroğlu'na 2 yıl önceki anayasa açıklaması hatırlatıldı.

SİYASET 18.11.2020, 11:52 24.11.2020, 01:02
Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek ziyareti!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nu karşılaması Genel Merkez girişinde karşıladı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ahmet Davutoğlu fotoğraf çekimi sonrası heyetleriyle birlikte görüşmeye geçti.

CHP Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunacak

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaret içerikli yazısıyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

CHP'li bir grupla birlikte Genel Merkezin önünde basın açıklaması yapan Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP'nin 97 yıl önce Atatürk tarafından kurulan bir çınar olduğunu belirterek, CHP ve onun liderine uzanacak eli kırmaya CHP'nin üyelerinin yeterli olduğunu savundu.

Ali Hikmet Akıllı bugün suç duyurusunda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Dün de CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "CHP kabadayılara pabuç bırakacak bir parti değildir!" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı ile ilgili ne dedi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dünkü TBMM Grup Toplantısında hükümetin yargıda reform açıklamalarını eleştirmiş ve “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçılarını serbest bırakmaktan ve düşünce suçlularını da hapsetmekten vazgeçecek misin?” demişti.

Alaattin Çakıcı'nın Kılıçdaroğlu'na mektubu!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkındaki sözleri sebebiyle 4 sayfalık metkup kaleme alan Alaattin Çakıcı ise "Karı mı sattım, devletin hazinesini mi parselledim, eroin kaçakçılığı mı yaptım?" sorularını sormuş ve mektupta tehdit ve hakaret ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar (0)