Davutoğlu bürokratlara seslendi: “Liste elimizde”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerinin sonrasında bürokratlar hakkında yeni bir açıklama da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.

SİYASET 21.09.2022, 10:44 21.09.2022, 10:48
Davutoğlu bürokratlara seslendi: “Liste elimizde”

Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Davutoğlu, buradan bürokratlara seslendi. Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratları eleştirmesi sonrasında Davutoğlu’ndan da bir açıklama yapıldı.

“Liste elimizde, cezalandırılacaklar”

Televizyon programında bürokratlara seslenen Davutoğlu, "Pazar günü seçim yapıldı, ben pazartesi o koltuğa geçsem hangi kadrolara hesap sorulacak kimler hesap verecek bunların listesi elimizdedir. Kimse bu hususta sıfırdan bir hadiseye adım atıyor düşüncesine kapılmasın. O resim bizim elimizde. Ben şu an buradan bürokratlara çağrı yapıyorum. İşini düzgün şekilde yapanları da tanıyoruz, yolsuzlukların içinde kaybolanları da. Korku duyduğu için yanlış işler yapamayıp, olumlu işler de yapmayanları da gayet iyi biliyoruz. Görevlerini ihmal haricinde yasanın dışına kaçırmış olan kişiler kesinlikle yargılanacaktır. O kişilerin hepsinin listesi bizim elimizde" dedi.

Babacan’dan liderlerle görüşme adımı

Diğer bir taraftan, altılı masa içerisinde görüşme akışı da arttı. Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir önceki gün de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme sağlamıştı. Toplantının DEVA Partisinin geçiş süreci ile ilgili oluşturduğu planın taslak durumunun liderlere anlatılması düşüncesiyle yapıldığı belirlendi. Babacan'ın ilerleyen zamanlarda diğer liderlerle de görüşeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)