"Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu!" sloganlarına CHP liderinden yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi tarafından başlatılan sosyal yardım programının tanıtım toplantısında konuştu. Bazı partililerden gelen, "Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu!" sloganlarına "Hep beraber çalışacağız." yanıtını veren CHP lideri, "Kaybedecek tek bir dakikamız bile yok." dedi.

SİYASET 04.02.2023, 15:54 Hakan Öksüz
"Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu!" sloganlarına CHP liderinden yanıt

Şişli Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Şişli Sofrası" başlıklı sosyal yardım programının tanıtım toplantısı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapıldı. Toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında önemli mesajlar verdi. CHP lideri, "Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" şeklindeki sloganlara "İktidarı istiyorsak hep beraber çalışacağız." karşılığını verdi.

"Kaybedecek tek bir dakikamız bile yok"

Türkiye topraklarının yüzyıllardır üretimin beşiği olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, "Bu toprakların insanları artık karnını doyurmakta zorlanıyor. İyi bir hayat yaşama hayalini bir kenara bırakın, insanlar hayatta kalma savaşı veriyor. Sabahın köründe ucuz et almak için Et ve Süt Kurumunun kuyruklarında bekleyen vatandaşlarımız var. Bu tablo şunu gösteriyor; kaybedecek tek bir dakikamız bile yok." dedi.

"Çocukları açlığa mahkum ettiler"

CHP lideri, "1 milyondan fazla çocuk aç şekilde okula gidiyor. Hükümete çağrıda bulunduk ama beslenme programını bir türlü hayata geçirmediler. Ek bütçe, önerge ve kanun tekliflerimizin hepsini geri çevirdiler. Çocukları adeta yoksulluğa mahkum ettiler." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)