Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o sözlerine CHP’den sert tepki: Zavallısınız

Dün 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kütahya’da gerçekleştirilen programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “2023 taarruzuna hazır mıyız?” diyerek vatandaşlara seslenmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tepki gösterdi.

SİYASET 30.08.2022, 10:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o sözlerine CHP’den sert tepki: Zavallısınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Kütahya’da gerçekleştirilen “Büyük Zafer’in 100’üncü Yılı Etkinlikleri ve Toplu Açılış Töreni”ne katılarak vatandaşlara hitap etti. Konuşmasının bir bölümünde kalabalığa seslenen Erdoğan, “Kütahya bugün kendine yakışanı, farklı bir biçimde Büyük Taarruz’un yıl dönümünde gösteriyor. 2023 taarruzuna hazır mıyız?” ifadelerini kullandı. 

“Büyük Taarruz’un kime karşı yapıldığı ve kimlerin denize döküldüğü ortada”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullandığı ‘2023 taarruzu’ ifadesi, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in tepkisini çekti. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Özel, “Tayyip Erdoğan, vatandaşlara “2023 taarruzuna hazır mıyız?” diye soruyor. Büyük Taarruz’un kime karşı yapıldığı ve kimlerin denize döküldüğü ortada. Siz, siyasi rakiplerinizi denize dökülecek düşman belleyecek kadar zavallısınız” ifadelerini kullandı. 

“Kötücül anlayışınızdan bu vatanı kurtaracağız”

“Bu şeytanlaştırıcı ve kutuplaştırıcı dile cevap vermeyeceğiz” diyerek sözlerine devam eden Özgür Özel, “Bir sonraki seçimler, bir grubun bir gruba taarruzu değil, bir iktidar değişimidir. Yaşam tarzı, etnik kökeni, inancı ne olursa olsun, tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak, kötücül anlayışınızdan bu vatanı kurtaracağız” dedi. 

Yorumlar (0)